به اطلاع اولیای گرامی می رساند که "بازارچه خرید و فروش کتاب دست دوم" توسط دانش آموزان با اهداف مختلفی که از آن جمله میتوان به ترغیب و تشویق بیشتر دانش آموزان به امر مهم کتاب و کتاب خوانی ، همچنین آموزش روش های درست معامله کردن و نیز یادگیری سالم نگهداشتن اشیا و وسایل شخصی و جمعی و ....  برای دومین بار در سال تحصیلی جاری برگزار می شود.

:trumpet::trumpشرایط شرکت در این فعالیت دسته جمعی موثر و شاد به صورت زیر می باشد:

۱) روز برگزاری بازارچه ، یکشنبه ۲۶ فروردین می باشد.

۲) دانش آموزان کلاسهای دوم تا ششم می توانند کتابهای نو و سالم خود را که خوانده و نیازی به آن ندارند ، با توجه به قیمت اصلی ، پشت کتاب برچسب قیمت نیم بها زده ، و آنها را به دوستان خود بفروشند و البته می توانند از دوستان خود نیز کتاب بخرند.

۳) لیست اسامی و قیمت کتب را باید در کاغذ و یا دفترچه یادداشتی به همراه خود داشته باشند.

۴) حتما دانش آموزان توجه کنند که کتابها سالم باشند.

۵) نوآموزان عزیز پیش دبستانی و دانش آموزان کلاس اول امکان خرید از دوستانشان دارند.

۶) همه عزیزان پول نقد همراه داشته باشند.