نماز معنا دهنده و جهت دهنده به زندگی آدمی است .

کودکانمان را آماده می کنیم برای اطاعت و بندگی در برابر وجود ذات اقدس الهی از این رو جشنی در نظر گرفتیم که یادگار باشد برای دانش آموزان گلمان

این مراسم از طرف کادر محترم دبستان سرکارخانم ها بهتاش و کوهی در نظر گرفته شد .

در روز دوشنبه ۱۹ اردیبهشت دانش آموزان کلاس دوم به همراه معلمان خود خانم ها نمازی ، آقانوری و یوسفیان جهت اقامه نماز ظهر و عصر به مسجد نزدیک مدرسه رفتند.

بعد از آن دانش آموزان در مدرسه حاضر شدند و ناهار را در کنار معلمان و دوستانشان صرف کرده و پس از آن به انجام بازی های قرآنی پرداختند.

سعی مان بر این بوده است که دختران گل مان در بازیهایشان که در این روز انجام دادند گذشت و محبت و دوستی که آیین دین حضرت محمد مصطفی صلوات الله علیه است را یادبگیرند.

به مناسبت جشن نماز از طرف مدرسه ۳ جلد کتاب به دانش آموزان هدیه داده شد و دانش آموزان عکسهای یادگاری گرفتند.

همچنین در این روز دانش آموزان احساس خود درباره جشن نمازشان را روی بادکنک نوشتند و با قرائت دعای فرج به آسمان فرستادند که انشاءالله در پناه امام زمان (عج) باشند.

به هنگام بازگشت و اتمام برنامه به پیشنهاد دبستان، هر کدام از اولیا با شاخه گلی زیبا به استقبال دخترانشان آمدند