جشن تولد همگانی دانش آموزان امسال در دبستان هاجر چگونه برگزار می گردد؟

اعضای پیش دبستانی و دبستان هاجر میدانند که هرسال یکی از مراسم شعف انگیز و پرنشاط دبستان ما؛ مراسم جشن تولد دانش آموزان است که بصورت همگانی و در یکی از مناسبتهای میمون سال برگزار میگردد. این جشن هرسال، همراه با تزئین دبستان و تهیه کیک تولد و هدیه برای تمامی دانش آموزان است. در این روز دانش آموزان علاوه بر داشتن کلاسهای درس خود، به این مناسبت باهم عکس گرفته و در کنار دوستان و معلمینشان کیک های تولد خود را نوش جان میکنند و هدیه می گیرند. عکسهای جشنهای تولد سالهای گذشته را میتوانید در سایت دبستان ملاحظه نمایید.

اما امسال چطور؟؟؟

ناراحت نباشید؛ امسال هم جشن تولد داریم؛ اما به شکلی دیگر؛ کیک و تزئین ش با شما در منازلتان و هدیه هایش با ما

امسال جشن تولد همگانی دانش آموزانمان را متقارن با روز میلاد پربرکت حضرت زینب سلام الله علیها، یکشنبه 30 آذرقرار داده ایم. و به همین مناسبت هدایایی برایتان در نظر گرفته ایم.

زمان تحویل هدایای جشن تولد همگانی دانش آموزان توسط یکی از اولیای محترم با مراجعه به دبستان:

1- روز سه شنبه 25 آذر مخصوص پایه های پیش تا سوم
2- روز چهار شنبه26 آذر مخصوص پایه های چهارم تا ششم

ساعت مراجعه : 8:30  الی 12

شاد، سالم و پرانرژی باشید.

پیش دبستانی و دبستان غیردولتی هاجر، 24 آذر 99