پژوهش سرای دانش آموزی خیام در جهت پرورش خلاقیت های دانش آموزان و كشف استعدادهای متفاوت آنان و همچنین غنی نمودن اوقات فراغت ایشان در تابستان 1397، اقدام به برگزاری دوره های متنوع آموزشی در زمینه های نجوم ،رباتیك (مقدماتی ،پیشرفته و آمادگی ربوكاپ) ،دومینو ، لیوان چینی ، روبیك ،سازه های ماكارونی ،سازه های آمپولی ،خلبانی و علم هوانوردی ، ساخت گلایدر دست پرتاب ؛ساخت هواپیمای بدون سرنشین ،آشنایی با كامپیوتر ، برنامه نویسی كامپیوتر و.... نموده است .

دانش آموزان در طول تابستان می توانند ازامكانات مختلف پژوهش سرا از قبیل كتابخانه ،سالن مطالعه ، كافی نت ،بخش بازی های فكری  ،برنامه های متنوع نجوم و رصد استفاده نمایند.

مهلت ثبت نام دوره های مذكور از 29 اردیبشت تا پایان خردادماه و شروع كلاس ها از دوم تیرماه 97 خواهد بود.