دستور العمل اجرای مسابقه رویش بذر برای دانش آموزان به شرح زیر می باشد:

۱_  به دانش آموزان بذر و یک بستر رشد از طرف مدرسه تحویل داده شده است.

۲_ دانش آموزان بذرها  را در آب گذاشته تا جوانه بزند و در تاریخ ۱۴۰۱/۱۱/۱۹الی۱۴۰۱/۱۱/۲۲ از این مرحله کشت عکس و فیلم تهیه نموده وبرای آموزگار کلاس در فضای شاد ارسال نماید.

۳_پس از جوانه زنی بذرها را بر روی بستر رشد در شرایط نور قرار دهید  و پس از رویش بذرها و جوانه زدن در تاریخ  ۱۴۰۱/۱۱/۲۷الی ۱۴۰۱/۱۱/۳۰  عکس و فیلم آن برای معلم کلاس در فضای شاد ارسال شود.

۴_دانش آموزان در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۰۶  بذرهای سبز شده را به مدرسه بیاورند تا مورد ارزیابی قرار گیرد.

۵_  از هر کلاس ۱ بذر رشدیافته انتخاب شده و به خانه زیست ارسال میشود. سپس در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۱۵ با حضور دانش آموزان منتخب در مراسمی در خانه زیست شناسی جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.

نحوه کاشت ریحان از طریق بذر

برای این کار سعی کنید از بذرهای اصلاح شده و تازه استفاده کنید.

اگر بذر ها را داخل آب ولرم یک روز قبل تر خیسانده باشید باید ابتدا بذرها را از آب خارج کرد و روی روزنامه قرار دهید تا نم اون گرفته بشه در غیر  اینصورت مستقیما بذرها را روی خاک گلدان ریخته و سپس با استفاده از خاک برگ و کمی خاک باغچه روی بذرها را می پوشانیم. سعی کنید که بیشتر از نیم سانتی متر خاک روی بذرها نریزید.

سپس با استفاده از آب پاش به نحوی که بذرها جابجا نشوند به گلدان آب بدهید این کار را تا زمانی که بذر ها از خاک بیرون بیایند انجام دهید. دقت داشته باشید که خاک را مرطوب نگهدارید نه باتلاقی چون باعث پوسیدگی بذرها خواهد شد.

در این زمان گلدان را در گرمترین نقطه منزل قرار دهید تا بذرها جوانه بزنند.

بعد از جوانه زدن بذرها دیگر اجازه ندهید که خاک گلدان خشک شود روزانه با استفاده از یک پارچ آب گلدان را آبیاری کنید.