جشنواره بین المللی پروژه های دانش آموزی فرهیختگان سینا با هدف ایجاد علاقه و انگیزه و فراهم آوردن بستری مناسب به منظور گسترش فرهنگ پژوهش، لذت بردن از دانستن و عمیق کردن فهم دانش آموزان و پرورش خلاقیت، نوآوری و ابتکار عمل دانش آموزان در زمینه های مختلف علمی پژوهشی در بستر اپلیکیشن سینا روبیک با همکاری وزارت آموزش و پرورش و واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می گردد. برای شرکت در این جشنواره گروه های دانش آموزی کلیه مقاطع تحصیلی می توانند با توجه به آیین نامه و قوانین در بیش از130 گرایش در محورهای غرفه های نمایشگاهی، سمینارهای علمی، مسابقات دانش آموزی، تولید محتوای دیجیتال و سخنرانی علمی شرکت نمایند.

از دانش آموزان علاقه مند دعوت می شود  با مراجعه به سایت f-sinaproject.com  ضمن مطالعه دقیق شرایط و ضوابط مربوط، در محورهای ذکر شده از جمله ارائه پروژ های علمی خود (پروژه جابربن حیان) تا تاریخ بیستم اسفندماه نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

جهت كسب اطلاعات بيشتر مي توانيد با شماره تلفن 09911677690 تماس حاصل فرماييد.