همزمان با شروع دهه مبارک فجر از روز سه شنبه 95/11/12 مراسم سرود و جشن به مناسبت ورود حضرت امام (ره) در دبستان برگزار گردید.

در ایام دهه فجر هر روز یکی از کلاس ها برنامه جشن و پذیرایی از دانش آموزان را بر عهده دارند.

در روز چهارشنبه 95/11/13 دانش آموزان کلاس ششم برنامه های مختلفی از جمله سرود، دکلمه و مسابقه برای دانش آموزان اجرا نمودند.

در روز شنبه 95/11/16 همزمان با میلاد پربرکت حضرت زینب (س)، برنامه جشن تولد همگانی دانش آموزان در دبستان برگزار شد. همچنین در این روز مسابقه آشپزی برای مادران برگزار گردید و نفرات برتر به شرح زیر می باشد:

از نظر تزیین غذا: 1- خانم فاطمه موحدیان، 2- خانم فاطمه امامی، 3- خانم ضحا میرزا و طهورا بکتاشیان

از نظر مزه غذا: 1- خانم حدیث دهقانی و خانم ملیکا فرزان، 2- خانم فاطمه موسایی و خانم ضحا میرزا، 3- خانم فاطمه موحدیان

به دختران تمامی شرکت کنندگان هزار امتیاز و به نفرات برتر امتیازهای بیشتری اهدا شد.

در روز یکشنبه 95/11/17 بازارچه خرید و فروش کتب دست دوم در دبستان برگزار گردید. دانش آموزان کلاس چهارم برنامه های خود را به مناسبت دهه فجر اجرا نمودند و با خوراک لوبیا از دوستان خود پذیرایی نمودند.

روز دوشنبه 95/11/18 دانش آموزان کلاس سوم برنامه های مخصوص دهه فجر را اجرا می نمایند. همچنین در این روز دانش آموزان پایه های اول تا ششم مسابقه لیوان چینی را در هر کلاس برگزار می کنند.

روز سه شنبه 95/11/19 دانش آموزان کلاس دوم برنامه های مخصوص دهه فجر را اجرا می کنند.

در روز چهارشنبه 95/11/20 دانش آموزان کلاس اول و پیش دبستانی برنامه های مخصوص خود را به مناسبت ایام ا... دهه فجر اجرا می کنند.

همچنین در این روز دانش آموزان کلاس اول و پیش دبستانی به بازدید از برنامه های مسجد و کتابخانه المهدی واقع در مسجد سید می روند.

برنامه مسابقه کتابخوانی برای پایه های دوم تا ششم  نیز در روز چهارشنبه 95/11/20 در دبستان برگزار می شود